Národní divadlo láká v kampani ke koupi předplatného

čtvrtek, 12. prosince 2019, 13:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Místo papučí kupte raději předplatné, vybízí ve své předvánoční kampani Národní divadlo.

Zdroj: Národní divadlo

Zdroj: Národní divadlo

Reklamní kampaň Národního divadla na vánoční předplatné pracuje se sloganem „Předplatné místo papučí aneb nabídněte bližním, co je opravdu potěší”. Vánoční předplatné Národního divadla pro rok 2019 zpracovala agentura Touch Branding.

Kreativní ředitel agentury Martin Marušinec nabídl Národnímu divadlu koncept, který navazuje na jarní kampaň „Divadlo v mobilu nezažiješ”. Ve vánoční kampani je tentokrát klíčové zamyšlení nad vánočními dárky, které se často nakupují hekticky, bez invence a za každou cenu.

Pro styling kampaně, jejichž tváří se stali herci Jindřiška Dudziaková a Radúz Mácha, byla oslovena Jana Blount, která se v oboru pohybuje více než 15 let, a také se zabývá recyklací luxusní módy. Právě recyklace, renovace a upcycling jsou témata blízká Národnímu divadlu. Proto celý styling byl vytvořen z recyklovaných oděvů a doplňků. Národní divadlo tak otevírá projekt R.U.R. (recyklace, upcycling, renovace) zaměřený na udržitelnost zdrojů a společenskou odpovědnost. Fotografie ke kampani opět vytvořil Roman Valent.

-mav-