O2 boduje na PR soutěži European Excellence Awards

pondělí, 2. prosince 2019, 16:40 Aktuality, PR MediaGuru

Zlaté ocenění si na soutěži European Excellence Awards vysloužila společnost O2 za kampaň o nebezpečných zákoutích internetu pro děti.

Zdroj: European Excellence Awards

Zdroj: European Excellence Awards

Mezinárodní PR soutěž European Excellence Awards, kde měli Češi šest želízek v ohni, vyhlásila 29. listopadu v portugalském Lisabonu své vítěze. Za Českou republiku bodovala pouze společnost O2, jež získala zlaté ocenění v kategorii Telecommunications za projekt „České děti v kybersvětě“ upozorňující systematicky na rizika, kterým české děti čelí v kyberprostoru. Na projektu se podílela PR agentura FleishmanHillard.

V regionální kategorii soutěže uspěl také další projekt O2 s názvem „Tváře svobody“, který se probojoval na shortlist. Tváře svobody jsou součástí projektu Svoboda není samozřejmost, za nímž stojí tým (marketingová komunikace, online, PR a interní komunikace) pod vedením Davida Daneše a Andrey Záviškové společně s agenturou Oliver.

O2 bylo jediným českým soutěžícím, který svou nominaci proměnil. Škoda Auto, Konektor Social ani Pram Consulting, které se dostaly do finále, bohužel na cenu nedosáhly.

Přehled všech prací naleznete zde.

-stk-