Premium Outlet Prague spouští vánoční kampaň

úterý, 10. prosince 2019, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

„Zapomeňte na předvánoční stres! V POP si užijete nákupy s úsměvem,“ slibuje ve své vánoční kampani Premium Outlet Prague Airport.

Zdroj: POP

Zdroj: POP

Premium Outlet Prague Airport (POP) spustil svou vánoční kampaň, v níž upozorňuje, že nákupy dárků nemusí být každoroční noční můrou.

„Devět z deseti Čechů vnímá v souvislosti s vánočními nákupy určitý tlak a podle psychologů až 80 % lidí trpí stresem už měsíc dopředu před Štědrým dnem. Chtěli jsme lidem ukázat, že existuje i jiný způsob nakupování – ten u nás v POP. Protože jak uvádíme v kampani, nákupy u nás končí vždy úsměvem,” vysvětluje Alena Gregorová, Marketing Manager Premium Outlet Prague Airport. 

Hlavními aktéry kampaně s claimem „Zapomeňte na předvánoční stres! V POP si užijete nákupy s úsměvem.“ je mladá rodina, která si společně užívá „nákupy v klidu a pohodě“, všechny doplňkové benefity, které POP nabízí, a celkově příjemnou atmosféru. Hlavním sdělením je to, že v POP vyřešíte dárky pro všechny své blízké na jednom místě. V navazující části kampaně budou komunikovány povánoční slevy a následné zimní výprodeje. 

Kampaň poběží v televizi na stanicích skupiny Prima, a to až do poloviny února. Do vysílání bude postupně nasazeno celkem pět různých spotů, které nejdřív podpoří nákupně silné období Vánoc, následně budou komunikovány povánoční slevy a zimní výprodeje. Doplní ji komunikace v rádiu, na internetu, sociálních médiích a v místě prodeje.

Kreativu připravila agentura Kotelna55, produkční realizaci zajistila agentura Boogie Films. Režie se ujala Karen Davidsen. Fotografie jsou dílem Ivy E. Morwen. 

-stk-