Proudly se mění na Welcome to the Jungle

pátek, 6. prosince 2019, 10:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Český kariérní showroom Proudly mění svůj název. Uchazečům o práci nově otevírá dveře k pracovním nabídkám v zahraničí.

Zdroj: Welcom to the Jungle

Zdroj: Welcom to the Jungle

Český kariérní showroom Proudly se mění na Welcome to the Jungle, název přebírá od svého nového francouzského vlastníka, který jej koupil letos v lednu. Zároveň Proudly přechází na novou platformu, změní se jak vzhled jeho firemních profilů, tak obsah webů. HR a recruiteři získají nový ATS systém pro správu náboru, uživatelé nový obsah a otevřené dveře do firem v zahraničí.

„Naše vize byla od počátku globální a spojení s francouzským Welcome to the Jungle je pro nás důležitým krokem k jejímu naplnění,” říká Jan Klusoň, CEO Proudly a nyní Welcome to the Jungle v Česku a na Slovensku.

„Přechod na platformu Welcome to the Jungle pro nás znamená hlavně nárůst obsahu. Naši uživatelé se mohou těšit třeba na spuštění rubriky pro lidi z IT Behind the code i na lokalizaci a převzetí řady webových seriálů a pořadů,” popisuje Klusoň a dodává: „Jednou z vizí Welcome to the Jungle je od počátku vytvořit silné ,work medium‘, které pomůže mladým lidem najít v práci smysl. Věříme, že právě nový, a ještě kvalitnější obsah bude tou největší přidanou hodnotou pro naše uživatele.” Další výhodou je možnost hledat práci nejen v Česku a na Slovensku, ale také v zahraničí.

Členové z řad firem nově získají zdarma ATS systém neboli „Applicant Tracking System”, který má pomoci k přehlednějšímu a efektivnějšímu náboru. „Věříme, že to usnadní a zrychlí komunikaci s kandidáty, čímž firmy snadno zlepší svou Candidate Experience,” vysvětluje Jan Klusoň a tím, že nová platforma má nabízet i možnosti pro střední a malé firmy, které s členstvím doposud váhaly.

Náhled prezentace firmy na Welcome to the Jungle, zdroj: Welcome to the Jungle

Náhled prezentace firmy na Welcome to the Jungle, zdroj: Welcome to the Jungle

Proudly vznikl v listopadu 2015 v České republice, od loňska je dostupný i na Slovensku. Firmy prezentuje zejména skrze firemní kulturu a audiovizuální obsah, kterým se snaží danou společnost přiblížit potenciálním uchazečům o práci.

Welcome to the Jungle založili v roce 2015 v Paříži Jérémy Clédat a Bertrand Uzeel. Profiluje se jako odborná mediální společnost, která produkuje multiformátový obsah s cílem inspirovat co nejvíce lidí k úspěšné kariéře a radosti z práce. V současnosti je na jejích stránkách 2,5 tisíce firemních profilů, z nichž 150 tvoří firmy z Česka a Slovenska. Web měsíčně navštíví milion uživatelů. Firmy už zde zveřejnily přibližně 150 000 pracovních nabídek a obdržely na ně na 2,5 milionu odpovědí.

Společnost Welcome to the Jungle získala novou investici ve výši 20 mil. eur, tedy téměř půl miliardy korun, a to především na expanzi do dalších zemí Evropy. Kromě Francie, Česka a Slovenska působí také ve Španělsku, dále uvažuje o vstupu do Německa, Velké Británie či Polska.

-stk-