V Penny se sbírají body na plyšáky z filmu Ledové království 2

pátek, 13. prosince 2019, 07:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Penny Market spouští věrnostní kampaň s plyšovými postavami z filmu Ledové království 2. Akce trvá až do března.

Zdroj: Penny Market

Zdroj: Penny Market

Obchodní řetězec Penny Market spouští věrnostní kampaň na téma animovaného filmu Ledové království 2 studia Walt Disney inspirovaného Sněhovou královnou Hanse Christiana Andersena. Od 12. prosince si budou moci zákazníci pořídit jako plyšáky hlavní hrdinovy filmu,  princezny Annu a Elsu, sob Svena, sněhuláka Olafa, Pratrolla a salamandra Bruni.

Film Ledové království 2 měl premiéru 21. listopadu a jen za první víkend jej jen v České republice vidělo přes 230 tisíc diváků, což je historicky šestá nejúspěšnější domácí premiéra všech dob. „Ledové království je fenomén a máme radost, že Penny je jeho součástí a že můžeme udělat radost tisícům dětí, které se u nás potkají se svými oblíbenými hrdiny,“ říká Zlata Ulrichová, manažerka strategického marketingu řetězce.

Plná cena každé postavičky je 299 korun, za 15 bodů ve věrnostním programu bude cena snížena na 149,90 korun a za 32 bodů na 49,90 korun, hodnota 1 bodu odpovídá nákupu za 200 korun. Akce začíná 12. prosince 2019 a potrvá do 4. března 2020.

-zue-