Vedení H1.cz převezme Veronika Burešová

pátek, 13. prosince 2019, 11:05 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Veronika Burešová vystřídá v čele agentury H1.cz Pavla Pajkrta, který po šesti letech odchází.

Veronika Burešová, foto: H1.cz

Veronika Burešová, foto: H1.cz

Novou CEO internetové agentury H1.cz, která patří do mediální skupiny GroupM, se od ledna 2020 stane Veronika Burešová. V čele agentury střídá Pavla Pajkrta. Ten se pro odchod rozhodl z osobních důvodů.

„Poslední rok byl intenzivní nejen v pracovní rovině, ale objevily se během něj i osobní skutečnosti, které mě vedly k tomuto rozhodnutí. Zároveň jsem se ale přesvědčil, že Veronika je připravená vedení převzít,“ uvedl Pavel Pajkrt.

Veronika Burešová působí v agentuře H1.cz už více než 11 let a prošla několika vedoucími pozicemi. Vedla oddělení UX a webové analytiky, působila na pozici Client Service Director. V roce 2016 na krátký čas odešla na mateřskou dovolenou a aktuálně působí na pozici Chief Operating Officer. Z té řídí všechny týmy specialistů.

„Prioritou pro příští rok je dotáhnout už rozběhnuté interní projekty týkající se vzdělávání, automatizace procesů nebo projektového řízení. Posílit kreativní oddělení. Celkově pak vytvořit prostředí, kde může každý naplno rozvinout talent a firmě nabídnout svou přidanou hodnotu s co největší lehkostí," uvedla k prioritám Veronika Burešová.

Mezi klienty agentury H1.cz patří například Exim Tours, Hello bank! nebo Vodafone. Firma působí nejen na českém trhu, ale například pro České dráhy, Rajapack nebo Kühne + Nagel spravuje i kampaně v celém středoevropském regionu.

-mav-