Web Peníze.cz změnil design a upravil uspořádání textů

úterý, 17. prosince 2019, 10:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Partners Media nasadila nový design na serveru Peníze.cz. Tištěný magazín Heroine z jejího portfolia nasbíral první tisícovku předplatitelů.

Server Peníze.cz, který provozuje společnost Partners Media, nasadil od pondělí nový responzivní design. Zároveň došlo ke sjednocení textů dosud řazených do rubrik „články“ a „aktuality“. V novém designu nejsou obě rubriky oddělené, ale vizuálně postavené na stejnou úroveň.  

„Místo pouhého řazení podle času publikace teď můžeme na home page víc pracovat i s prioritami a pružněji tak reagovat na momentální dění. Kdykoliv k nám čtenář přijde, získá přehled o novinkách z osobních financí a spotřebitelské ekonomiky. A kromě toho samozřejmě dál najde praktické rady, kalkulačky nebo přehledy," uvádí ke změnám šéfredaktor Petr Kučera

Počet zobrazených stránek Peníze.cz je letos meziročně o 25 procent vyšší než loni, růst přímé návštěvnosti se podle šéfa společnosti Martina Vlnase meziročně zvýšil o 12 %. Průměrný počet reálných uživatelů představoval v letošním listopadu 1,7 mil.

Partners Media je rovněž vydavatelem tištěného magazínu Finmag, který letos zvýšil počet stran na 128. Web Finmag.cz zaznamenal  podle provozovatele meziroční nárůst zobrazených stránek o skoro 10 %.

Do portfolia společnosti patří od letošního února i magazín Heroine.cz, který se letos v listopadu rozšířil také o tištěnou verzi. „Za pouhý měsíc zatím získal 1000 předplatitelů, na stáncích se vyprodal," říká Martin Vlnas.

-mav-