Billa spojuje věrnostní kampaň s produkty MasterChef

pátek, 17. ledna 2020, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Billa v nové věrnostní kampani nabízí nádobí edice MasterChef. Na zdravý životní styl zase láká do svého klubu.

Klíčový vizuál k nové věrnostní kampani řetězce Billa, zdroj: Billa

Klíčový vizuál k nové věrnostní kampani řetězce Billa, zdroj: Billa

Obchodní řetězec Billa spouští dvě věrnostní kampaně. Zatímco v jedné cílí na všechny zákazníky, kteří si mohou za nasbírané body koupit za zvýhodněnou cenu kuchyňské nádobí z nerezové oceli z edice televizní kuchařské reality show MasterChef, v druhé láká na výhody Billa Bonus Clubu.

Sběratelská kampaň poběží od 15. ledna do 17. března, kdy mohou zákazníci v supermarketech Billa získat za každých utracených 250 Kč jednu nálepku. Za 10 nasbíraných nálepek si mohou vybrat jeden produkt za akční cenu, stačí jen doplatit odpovídající částku od 69,90 Kč do 499,90 Kč. V nabídce jsou nerezové pánve, kastrol se skleněnou poklicí a kolekce kuchyňských nožů z edice MasterChef, které nebude možné koupit za původní cenu. Tváří kampaně se stal šéfkuchař, držitel Michelinské hvězdy a porotce loňské řady soutěže Radek Kašpárek. 

Akci podpoří komunikace v televizi, tisku a na internetu. Součástí je i soutěž na Instagramu o 30 sad nádobí a 30 kolekcí nožů. Stačí jen uvařit guláš podle speciálního receptu Radka Kašpárka, vyfotit ho a nasdílet s hashtagem #kasparkuvgulas nebo nahrát na soutěžní web. 

Reklamní spot a další komunikační formáty vznikly ve spolupráci s agenturou McCann Prague. O digitální zastřešení kampaně se stará agentura MarketUp. 

Pod názvem „Zaměřte se na své zdraví“ Billa nabízí zákazníkům výhody, když se stanou členy jejího Bonus Clubu. Každý člen může aktuálně získat produkty zaměřené na zdravý životní styl za zvýhodněnou cenu. Jedná se například o osobní váhu, fitness tracker, tlakoměr či láhev na pití.

Leták ke kampani „Zaměřte se na své zdraví“, zdroj: Billa

Leták ke kampani „Zaměřte se na své zdraví“, zdroj: Billa

-stk-, -zue-