Bolt v kampani využívá Uber, paní Uber

středa, 8. ledna 2020, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Se sloganem „Uber jezdí Boltem“ komunikuje přepravní aplikace na venkovních plochách v Praze.

Zdroj: Bolt

Zdroj: Bolt

Přepravní aplikace Bolt, dříve známá jako Taxify, spustila v Praze novou kampaň. V ní využívá sloganu „Paní Uber jezdí Boltem“, který je k vidění na venkovních plochách. 

Ke kampani aplikace oslovila své zákazníky, mezi nimiž figurovala i Lidia Uber, jejíž příjmení se shoduje s názvem konkurenční společnosti. Cílem kampaně je mimo jiné zdůraznit, že Boltem jezdí normální lidé. 

Vizuály jsou k vidění na zastávkách MHD do 13. ledna a na velkoplošné plachtě na Andělu až do konce měsíce. Součástí kampaně bude také online komunikace na sociálních sítích a firemním blogu. 

Velkoplošnou plachtu chce Bolt navíc dále zužitkovat. „Plachta poputuje jako dar psímu útulku Bouchalka, který pro ni najde další využití. V duchu naší kampaně ,Jezděte chytře' se vždy snažíme přemýšlet, jak efektivně využít všechny prostředky. Takhle pomůžeme pejskům v útulku a ulevíme přírodě,“ dodává Roman Sysel, regionální manažer Boltu pro střední Evropu.

Pod kampaní je podepsán brand manažer aplikace Maksymilian Granat-Malicki, který vytvořil i loňskou komunikaci, poukazující na to, že Bolt šetří na všem nepodstatném a investuje pouze do důležitých věcí. Aktuální kampaň již loni proběhla v Polsku.

-stk-