Do DDB přišli Jakub Horváth a Lucie Poláková

středa, 8. ledna 2020, 11:05 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Na pozici Head of Social nastoupil v agentuře DDB Jakub Horváth, Business Development Director se stala Lucie Poláková.

Nové tváře agentury DDB: Jakub Horváth a Lucie Poláková, zdroj: DDB Prague

Nové tváře agentury DDB: Jakub Horváth a Lucie Poláková, zdroj: DDB Prague

Do agentury DDB nastoupili koncem loňského roku Jakub Horváth a Lucie Poláková. Jakub Horváth bude z nové pozice Head of Social odpovědný za rozvoj social oddělení, Lucie Poláková se jako Business Development Director bude věnovat marketingu a PR agentury, novým akvizicím a celkově vývoji agentury.  

Jakub Horváth působil předtím v butikové agentuře Brandmark, kde tvořil strategii a obsah pro značky BMW a Mini, Red Bull nebo řetězec francouzských hotelů Mama Shelter. Dříve pracoval v inovačním hubu Farmhouse napříč skupinou Publicis One, začínal jako specialista na sociální sítě v agentuře Leo Burnett. Staral se zejména o komunikaci značky Samsung na českém a slovenském trhu, Nescafé Dolce Gusto CZ/SK, Auto Kelly a digitální projekty Phillip Morris.

Lucie Poláková přišla do agentury ze společnosti Pivovary Staropramen Molson Coors, kde se starala o lokální marketing prémiových pivních značek Stella Artois, Hoegaarden a Corona. Předtím působila ve společnosti Pernod Ricard, kde se nejdříve starala o značku Jameson v České republice, následně působila v centrále v irském Dublinu, kde tvořila globální komunikaci a brand experience pro značky z portfolia Prestige Irish Whiskey, například Redbreast whiskey nebo experimentální whiskey Method and Madness. Zkušenosti má také z agentury Euro RSCG (dnešní Havas Prague), kde se podílela na rebrandingu České pojišťovny a servisovala klienty Komerční banka, Modrá pyramida a Air France.

-stk-