Dove pořádá talkshow, spustí webináře o sebedůvěře

pátek, 31. ledna 2020, 14:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Dove organizuje talkshow o vlivu sociálních sítí na sebedůvěru dívek a žen. Spustí také tematické webináře.

Talkshow "Jak být normální holka" se zúčastnila i Ewa Farna, zdroj: Unilever.

Talkshow "Jak být normální holka" se zúčastnila i Ewa Farna, zdroj: Unilever.

Kosmetická značka Dove, jež se ve své komunikaci dlouhodobě zabývá ženskou sebedůvěrou, pořádá talkshow „Jak být normální holka“. Zaměřuje se s ní na dívky a ženy, jejichž sebedůvěra je každý den ovlivňována silným tlakem sociálních sítí.

První veřejná talkshow proběhla v Plzni, kde se jí zúčastnila zpěvačka Ewa Farna a zakladatelka projektu „Za normální holky“ Kristýna Dolejšová. Diskutovalo se o falešných ideálech krásy na sociálních sítích, kyberšikaně a dalších faktorech, které mají vliv na sebevědomí dětí.

„Jsem velmi potěšená, že máme na realizovanou talkshow ,Jak být normální holka‘ samé pozitivní ohlasy. Téma silně rezonuje na sociálních sítích, našim cílem je na něj navázat i do budoucna a otvírat problémy, kterým generace mladých čelí. Sociální sítě mají na lidské životy čím dál větší vliv, a ne vždy se jedná o pozitivní dopady. Chceme mladým lidem pomoci uvědomit si jejich hodnotu, aby vyrůstali s pozitivním vztahem k sobě samým,“ říká Michaela Slezáková, brand manažerka značky Dove.

Dove tak chce letos spustit tematické webináře, které budou veřejnosti běžně dostupné, a uspořádat další setkání s veřejností.

-stk-