Extra Publishing uvedlo na trh nový magazín Lovec

úterý, 21. ledna 2020, 17:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

Extra Publishing zařadilo do portfolia nový měsíčník určený pro příznivce moderního lovu.

Obálka magazínu Lovec, zdroj: Extra Publishing

Obálka magazínu Lovec, zdroj: Extra Publishing

Brněnské vydavatelství Extra Publishing rozšířilo své portfolio o magazín pro příznivce moderního lovu Lovec. Časopis vychází v nákladu 15,5 tisíc výtisků, v rozsahu 68 stran, a to desetkrát ročně.

Podle vydavatele Pavla Pospíšila nemá být nový magazín přímou konkurencí tradičních časopisů Myslivost nebo Svět myslivosti. „Podobně, jako u našeho úspěšného magazínu Přežít na to jdeme trochu jinak. Přežít si dalo do podtitulu ‚Guns & Survival’ a vzniklo jako moderní fúze časopisu o zbraních, palných i chladných, sebeobraně, outdooru a přežití nejen v přírodě. Stejně tak Lovec je fúzí – snaží se skloubit tradici s modernou. Není jen pro členy mysliveckých jednot, ale všechny, které zajímá lov, v Česku, na Slovensku i ve vzdálenějším zahraničí, všemi způsoby,“ popisuje Pavel Pospíšil.

V prvním čísle se čtenáři dočtou např. o lovu medvěda na Sibiři, o tom, jak se stát lovcem či myslivcem, čekají je recenze a testy zbraní, střeliva, dalekohledů, vybavení pro pobyt v přírodě nebo o loveckých plemenech psů. Kromě českých materiálů menší část obsahu syndikuje také z britského magazínu Sporting Rifle.

Časopis se prodává za 79,90 Kč, šéfredaktorem je Martin Ježek. Extra Publishing je dále vydavatelem např. časopisů 100+1, Tajemství vesmíru, Zázraky medicíny, Přežít, Zbraně, Válka nebo Příroda.

-mav-