Generali Česká pojišťovna spustila kampaň s Chmelou a Vlasákem

pondělí, 20. ledna 2020, 12:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

První kampaň po propojení zahájila od pondělí Generali Česká pojišťovna. Tvářemi jsou herci Igor Chmela a Jan Vlasák.

Igor Chmela a Jan Vlasák v reklamě Generali Česká pojišťovna, zdroj: Generali Česká pojišťovna

Igor Chmela a Jan Vlasák v reklamě Generali Česká pojišťovna, zdroj: Generali Česká pojišťovna

Generali Česká pojišťovna zahájila svou vůbec první marketingovou kampaň. Staví ji na humoru a tvářích z televizních pořadů a seriálů. Za kampaní „Něco se přeci jen děje“ stojí režisér Jan Švejkar a agentura VMLY&R Prague.

V televizních spotech, online videích a vizuálech vystupují herci Jan Vlasák a Igor Chmela, a to v rolích detektivů nebo vrátných v muzeu při střídání směny. Kampaň má představit značku Generali Česká pojišťovna a prezentovat výhody, které podle svého vyjádření nabízí (mezi nimi mají být rychlejší vyřízení škod, nejširší síť zkušených poradců a jednodušší komunikace).

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

První kampaň Generali České pojišťovny zahájila v pondělí 20. ledna na TV Prima, TV Nova a k vidění bude i během sponzorských spotů na České televizi. Televizní komunikaci pak doplní i online média a venkovní reklama na billboardech, v citylight vitrínách, na zastávkách MHD i v metru. Jednotlivé formáty na sebe budou postupně navazovat až do března letošního roku.

Režisér Jan Švejkar v minulosti vytvořil reklamy pro značky T-Mobile, Českou spořitelnu i Innogy. Spoty a videa stříhal Filip Malásek, vizuály fotografoval Goran Tačevski. Produkci zastřešila Stink Films Prague. Kreativní agenturou je VMLY&R Prague, nákup médií zajistily agentury Zenith, Dentsu CAN Media.

Generali Česká pojišťovna vznikla sloučením aktivit České pojišťovny a pojišťovny Generali v prosinci loňského roku. Společnou kampaň uvedly obě značky loni na podzim ještě před propojením, komunikovaly v ní připojištění vozidla a oznamovaly také spojení svých aktivit.

-mav-