Mall.tv zařadí Milý Laco i nové díly s Gebrianem a Novotným

čtvrtek, 9. ledna 2020, 17:20 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Internetová televize Mall.tv uvede druhou sérii pořadu o jazzmanovi Laco Deczim.

Zdroj: Mall.tv

Zdroj: Mall.tv

Prvních pět epizod pořadu Milý Laco zařadí Mall.tv do programového schématu k 10. lednu, další budou následovat v týdenní periodicitě. Jde o druhou řadu pořadu věnovaného jazzmanovi Laco Dezcim. Devatenáctidílné vyprávění historek ze života před i za železnou oponou nebude jediným příspěvkem jednaosmdesátiletého trumpetisty do vysílání internetové televize. Ta nabízí také záznam ze zákulisí a příprav jeho prosincového koncertu v pražských Řeporyjích, kterým završil loňské turné.

Do programu Mall.tv se rovněž vrátí s Překvapivými stavbami architekt Adam Gebrian, Extrémní starosta Pavel Novotný a nový pořad o první pomoci představí bývalý záchranář Vít Samek. „Divácká poptávka po pokračování pořadů, se kterými jsme před rokem startovali, a renomé osobností, které s námi tvoří, je pro mě potvrzení, že jdeme správnou cestou," říká šéfproducent Mall.tv Lukáš Záhoř.

Na předchozí spolupráci naváže Mall.tv také s Festivalem krátkých filmů Praha a už podruhé přinese výběr nejlepších „kraťasů“. Letos coby partner 15. ročníku, který se koná od středy 22. do neděle 26. ledna v kině Světozor a Kině Pilotů.

-mav-