Marketing a PR skupiny Accolade vede Dana Kryńska

pátek, 10. ledna 2020, 10:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novou ředitelkou marketingu a komunikace skupiny Accolase se stala od nového roku Dana Kryńska.

Dana Kryńska, zdroj: Accolade

Dana Kryńska, zdroj: Accolade

Marketing a komunikaci skupiny Accolade, jež působí v oblasti investic do průmyslové infrastruktury, od nového roku vede Dana Kryńska. Ve své pozici ředitelky marketingu a PR bude mít zodpovědnost za veškeré marketingové aktivity firmy na tuzemském, ale i na zahraničních trzích v Německu, Polsku a na Slovensku. Na poli komunikace se pak společně s agenturou AMI Communications bude starat o image firmy.

„Za velmi krátký čas se stala společnost Accolade klíčovým hráčem na trhu průmyslových nemovitostí. Mým cílem je nejen nadále zvyšovat povědomí o značce Accolade, ale také o investování do Accolade fondu průmyslových nemovitostí, který se řadí na první místa mezi realitními fondy,“ uvedla Dana Kryńska.

Dana Kryńska do společnosti, která je dle Financial Times nejrychleji rostoucí firmou v České republice, přichází z mezinárodní společnosti Amundi Asset Management (dříve Pioneer Investments), kde působila posledních 12 let. Zde vedla marketing a komunikaci na českém, slovenském a bulharském trhu. Vedle působení v Amundi v posledních letech řídila sekci PR v Asociaci pro Kapitálový trh. V minulosti zastávala manažerské pozice také v PR agenturách Stance Communications a Crest Communications, kde se starala o finanční klienty. Zkušenosti získala také v Komerční bance a Evropské bance pro obnovu a rozvoj, kde svou kariéru zahájila. Je absolventkou fakulty Ekonomie Vysoké školy finanční a správní, a to oboru Marketingové komunikace.

-stk-