Marketing Svazu lyžařů ČR vede Tereza Eliášová

pátek, 24. ledna 2020, 07:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketing Svazu lyžařů České republiky od ledna řídí Tereza Eliášová.

Tereza Eliášová, zdroj: SLČR

Tereza Eliášová, zdroj: SLČR

Do čela marketingu Svazu lyžařů ČR (SLČR) nastoupila v lednu Tereza Eliášová. Jejím hlavním plánem v novém působišti je sjednocení marketingové a komunikační strategie napříč všemi disciplínami, které pod svaz spadají. Zaměřit se hodlá také na rozvoj marketingu a stabilní spolupráci s partnery.      

„SLČR je jedním z největších a nejsilnějších svazů v českém sportovním prostředí. Má více než 25 000 členů a osm odborných sportovních úseků, tedy disciplín, z nichž rovnou šest je pravidelně na programu zimních olympijských her. Naším cílem je budovat silnou sportovní značku, šířit povědomí o aktivitách, které SLČR organizuje a přilákat tak k zimním sportům více dětí a rodin. Věřím, že máme veřejnosti i partnerům co nabídnout,“ říká Eliášová.

Tereza Eliášová přišla do nejstaršího lyžařského svazu na světě přišla z Českého olympijského výboru (ČOV), kde se také věnovala marketingu. Ve svém portfoliu měla na starosti mimo jiné klíčové partnery jako společnosti Sazka, Pilsner Urquell nebo Lesy ČR, dále pak vedla marketing projektu Czech House přímo v dějišti Zimních olympijských her 2018 v jihokorejském Pchjongčchangu. Dříve pracovala v agentuře Geometry Global, kde se starala například o společnost Visa a její aktivaci v Olympijském Parku Rio-Lipno.

-stk-