Moneta pokračuje v kampani s kocourem, podporuje půjčky

úterý, 28. ledna 2020, 10:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kocour v nové kampani na podporu půjček a digitalizaci služeb Moneta Money Bank vystupuje jako oběť digitálních technologií.

Zdroj: Moneta Money Bank

Zdroj: Moneta Money Bank

Moneta Money Bank spustila kampaň na podporu půjček, v níž hlavní roli hraje opět kocour. Za novým konceptem stojí agentura Havas, která s ním loni zvítězila v tendru šesti agentur. Kampaň má kromě prodeje půjček podpořit i digitalizaci služeb a produktů Moneta Money Bank.

V příběhu nazvaném Chytrá domácnost se kocour se sarkastickým komentářem zkouší vypořádat s nástrahami digitálních technologií, na které si jeho majitel půjčil v aplikaci Smart Banka ve svém mobilu. Ta je nepřímým zdrojem majitelova potěšení i kocourova „utrpení“.

„Náš koncept odpovídá na otázku, jestli kocour dokáže unést digitální positioning značky. Když se digitalizuje svět, není důvod, aby se digitalizoval i kocour. Ten naopak s veškerou digitalizací musí nesouhlasit, čímž si udrží konzistentnost svého charakteru a zároveň tím vypíchne všechny benefity, které digitální bankovnictví přináší páníčkovi,“ uvedli kreativní ředitelé agentury Jakub Kolářík a Petr Čech.

Kampaň zahájila 24. ledna v televizi, online a outdooru. Režie spotu se ujal Tomáš Bařina v produkci Boogie Films. Zvukovou signaturu zkomponoval Ondřej Dvořák.

-mav-