Prima Cool uvede první vlastní seriál, jmenuje se Po hlavě

pondělí, 27. ledna 2020, 14:50 Aktuality, TV MediaGuru

Prima Cool uvádí první vlastní původní seriál Po hlavě, zahájí v pondělí 3. února.

Po hlavě, foto: FTV Prima

Po hlavě, foto: FTV Prima

První seriál vlastní tvorby Prima Cool s názvem Po hlavě se ve vysílání objeví od pondělí 3. února. Jde o komediální seriál, ve kterém se kromě Petra Buchty v hlavní roli Indyho představí také Igor Chmela. Nový seriál má být „o nekonečném souboji věčného smolaře se životem a vlastním mozkem”.

„Po hlavě je výjimečný svým formátem, kdy divákovi nabídne nevšední pohled do hlavy hlavní postavy. V ní operuje mozek Igor Chmela velice vtipným způsobem, který trefně dokreslují vizuální asociace, čímž formát posouvá do další dimenze humoru,“ představil seriál producent Prima Cool Roman Buťa.

V dalších rolích se budou každé pondělí ve 20:15 na Prima Cool objevovat také Filip Kaňkovský coby Indyho nejlepší kamarád Viktor, Barbora Mottlová ztvárňující Indyho spolubydlící Ámu anebo tajemná Hop v podání herečky a kaskadérky Michaely Dinhové. V seriálu dále hrají Dana Morávková, Barbora Jánová, Miroslav Hrabě, Irena Máchová, Anežka Rusevová, Dominik Vršanský, Tereza Vítů, Nikola Ďuricová, Lukáš Tran, Robert Miklúš, Filip Šebšajevič a další.

Příběh seriálu Po hlavě

Mladý, ale ne moc perspektivní Indy (Petr Buchta) je smolař. V tu samou chvíli přijde o práci i o známost. Jediné, co mu zbývá, jsou zdánlivě skvělé nápady. Ty se rodí v řídicím centru jeho hlavy, kde operuje Indyho mozek (Igor Chmela). Indy svému mozku pozorně naslouchá, ale ne vždycky poslechne.

-mav-