Regionální weby Drbna vstoupily do Prahy, otevřely pobočku

čtvrtek, 23. ledna 2020, 10:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Trima News rozšířila s projektem Drbna svůj záběr i o hlavní město, otevřela zde redakci.

Zdroj: Trima News

Zdroj: Trima News

Vydavatelství Trima News rozšířilo projekt Drbna do dalšího města. Obyvatelé hlavního města najdou informace na portále Pražská Drbna. Jde o osmý krajský web zpravodajského projektu.

„Na otevření pražské pobočky se nás naši inzerenti dotazovali opakovaně. Znají nás z regionů a často nám připomínali, že jim Drbna v Praze chybí. Náš vstup do Prahy není překvapivým krokem, ale výsledkem toho, že nám stávající inzerenti dali důvěru už od počátku Pražské Drbny,“ řekl jednatel společnosti Trima News Libor Matoušek.

Zpravodajské weby vydavatelství Trima News aktuálně působí v osmi regionech Česka. V Českých Budějovicích (BudějckáDrbna.cz), Jihlavě (JihlavskáDrbna.cz), Brně (BrněnskáDrbna.cz), Olomouci (OlomouckáDrbna.cz), Liberci (LibereckáDrbna.cz), Hradci Králové (HradeckáDrbna.cz), Plzni (PlzeňskáDrbna.cz) a nově také v Praze (PražskáDrbna.cz). Celospolečenská témata se objevují na centrálním portálu Drbna.cz.

Během měsíce prosince weby zaznamenaly více než 3,3 milionu page views a navštívilo je přes 700 tisíc reálných uživatelů (zdroj: NetMonitor). Otevření pražské redakce by mělo posunout vydavatelství k překonání mety milionu reálných uživatelů za měsíc.

-mav-