Shoptet si na PR vybral agenturu Dark Side

sobota, 11. ledna 2020, 08:25 Aktuality, PR MediaGuru

Poskytovatel správy e-shopů Shoptet si na služby public relations zvolil agenturu Dark Side.

Zdroj: Shoptet

Zdroj: Shoptet

Společnost Shoptet, jejíž řešení využívá 80 % nově vzniklých a téměř polovina aktivních e-shopů na českém a slovenském trhu, si jako partnera pro externí komunikaci vybrala agenturu Dark Side. Ta bude zajišťovat komunikaci v odborných, ekonomických, zpravodajských i lifestylových médiích. Cílem spolupráce je profilovat Shoptet jako lídra české e-commerce, který díky svému téměř polovičnímu tržnímu podílu poskytuje odborný pohled na stav, trendy a vývoj celého oboru.

„Shoptet má díky svému postavení lídra elektronického obchodování v České republice potenciál komunikačně zastřešit celý sektor. A zároveň zpřístupnit jeho pochopení i těm, kteří se nepohybují ve světě e-commerce. Naše aktivity proto směřují k tomu, aby tento obor ukázaly jako jednu z důležitých součástí české ekonomiky,“ uvádí Tomáš Jindříšek, Managing Partner agentury Dark Side.

Komunikace se bude díky datům Shoptetu věnovat novinkám a trendům v oboru, zákaznickému chování nebo podílu e-shopů na maloobchodních tržbách. „V letošním roce také plánujeme pořádat odborné mediální exkurze nebo speciální zátěžová testování, spolupracovat budeme i s některými partnerskými e-shopy,“ dodává Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet, jež se na správu internetových obchodů specializuje od roku 2009. Poskytuje mimo jiné také napojení na pokladní, marketingové nebo skladové systémy, ale i podporu v oblasti EET a GDPR. 

-stk-