TV Barrandov předělává program, uvede seriál Je to kampaň!

pátek, 10. ledna 2020, 11:10 TV MediaGuru

Nový seriál Je to kampaň má televize vysílat ve čtvrtek od 20:10. Tedy v čase, který dosud patřil pořadu Týden s prezidentem.

Duel Jaromíra Soukupa, foto: TV Barrandov

Duel Jaromíra Soukupa, foto: TV Barrandov

Televize Barrandov pracuje na programovém schématu pro letošní jarní vysílání. Jak přesně bude programová nabídka vypadat, zatím není jasné, je ale možné, že se ve vysílání neobjeví některé z dosavadních pořadů a naopak nové do vysílání nasadí.

„Stále řešíme, jaké pořady vám v dalších týdnech na Barrandov.tv nabídneme. Chceme zachovat ty, které máte rádi. Ale také přijít s něčím novým. V řadě věcí už máme jasno. Jednou z nich je, že přijdeme s novým pořadem,“ uvedl v tomto týdnu na svém facebookovém profilu ředitel televize Jaromír Soukup. Dodal, že potvrzeným formátem je pořad Volejte a pište šéfovi, který se vysílá každé úterý.

Dosavadní programové týdenní plány pro lednové vysílání, které televize Barrandov uvolnila, ukazují, že pondělní prime-time má nadále patřit pořadům Nebezpečné vztahy a Instinkty Jaromíra Soukupa, úterní večerní vysílání by mělo pokračovat se Soukupovými pořady Dobrý večer, Česko!, Volejte a piště šéfovi a Duel Jaromíra Soukupa.

Změny přináší středeční prime-time, ve kterém se objevují Nebezpečné vztahy – Seznamka, dále pořady Manželství po Česku a Mezi námi. Naopak po vánoční přestávce se zatím do vysílání nevrátila Talkshow Jiřího Ovčáčka.

Otazníky visí i nad čtvrtečním prime-time, dosud stavěném na pořadech Týden s prezidentem a Duel Jaromíra Soukupa. Týden s prezidentem se má poprvé po Vánocích podle programu vysílat ve čtvrtek 16. ledna (ve čtvrtek 9. ledna se nevysílal). Následující čtvrtek (23.1.) ale v programu chybí a místo něho televize avizuje nový seriál s názvem Je to kampaň!. Má jít o nový seriál o lidech, kteří „chtějí něco změnit“. Jeho stopáž je 30 minut. Zda se bude Týden s prezidentem vysílat jako dosud, tak není jasné. Na dotaz, který jsme adresovali mluvčímu prezidenta, jsme zatím odpověď nedostali. Po seriálu Je to kampaň! má následovat tradiční Duel Jaromíra Soukupa.

Televizní skupina Barrandov dosáhla v loňském roce průměrného podílu na sledovanosti 6,3 % (celý den, 15+) a v hlavním vysílacím čase 5,4 %. Nejsledovanějším pořadem TV Barrandov v loňském roce byl pořad Nebezpečné vztahy.

-mav-