Unilever či Plzeňský Prazdroj na influencery volí WeDigital

pátek, 17. ledna 2020, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura WeDigital zajistí influencerské kampaně pro značky Dove, Signal, Pukka Tea, Birell či L’Oréal.

Zdroj: FB Pukka Herbs

Zdroj: FB Pukka Herbs

Agentura WeDigital získala nové klienty. Nově se bude starat o influencer kampaně značek Dove, Signal a Pukka Tea z portfolia společnosti Unilever. Zároveň vyhrála tendr pro L’Oréal, nově bude také spolupracovat s Plzeňským Prazdrojem a jeho značkou Birrel.  

„Podařilo se nám získat možnost lokalizovat velkou globální kampaň Dove pro český trh. Budeme mít na starosti influencer kampaň pro zubní pasty Signál nebo bio čaje Pukka Tea, které stejně jako dvě předchozí zmíněné značky patří do Unilever rodiny produktů. Nově jsme agenturou pro aplikaci Jdeš na pivo od Plzeňského Prazdroje a Birell si nás vybral jako partnera pro influencer marketing. Dlouhodobou spolupráci s influencery i několik krátkodobých kampaní budeme také během celého letošního roku zajišťovat pro Philips Avent,” popisuje zakladatelka agentury Andrea Hurychová.

Agentuře se také podařilo obhájit spolupráci s řadou stávajících klientů – i v roce 2020 bude spolupracovat se značkami Sunar, Abbott či Sodexo.

S novými zakázkami se rozšiřuje i agentura WeDigital, do které přichází Matěj Neradný jako nový projektový manažer a Veronika Šťastná jako account executive. Tým se tak rozroste na celkový počet 12 lidí.

-stk-