Asko-Nábytek má novou celoroční kampaň

středa, 19. února 2020, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Asko-Nábytek přichází s novou celoroční kampaní, která má firmu představit jako experta v oblasti sedacích souprav, ložnic a kuchyní.

Zdroj: Asko-Nábytek

Zdroj: Asko-Nábytek

Nábytkářský řetězec Asko-Nábytek zahájil od ledna 2020 celoroční marketingovou kampaň a názvem „Jednička pro Váš domov“. Cílem je ukázat firmu jako první volbu při výběru nábytku a představit ji jako experta v oblasti sedacích souprav, ložnic a kuchyní.

„První komunikační vlna s tímto tématem odstartovala v lednu a tato tematická linka bude provázet Asko-Nábytek v průběhu celého roku 2020,“ říká Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka společnosti. Asko se dlouhodobě zaměřuje na servis pro své zákazníky a v současnosti vedle odborného poradenství, plánování nábytku na míru nebo kuchyňských studií, které vznikaly v loňském roce na všech pobočkách, provozuje také e-shop a službu Click & Collect.

Nová kampaň poběží celý rok 2020 a bude se měnit pravidelně podle aktuálních akcí a období. Objeví se jak v televizi, tak v tisku, rádiu, online, instore a jsou naplánovány PR aktivity. Nápad vznikl v agentuře IS Produkce ve spolupráci s týmem Asko-Nábytek. Média zajišťuje agentura KnowLimits.

Nová kampaň Asko-Nábytek

Původem německý řetězec Asko-Nábytek funguje na našem trhu od roku 1991 a v současnosti v ČR provozuje 13 prodejen, od roku 2009 navíc i e-shop.  Firma nabízí také realizace zakázek na míru. Specializovaná kuchyňská studia v každé prodejně poskytují kompletní servis od 3D návrhu, výroby, až po dopravu a montáž kuchyně.

-zue-