Blesk zahajuje nové kolo své čtenářské soutěže Trhák

pátek, 14. února 2020, 13:35 Aktuality, Tisk MediaGuru

Deník Blesk uvádí další kolo své čtenářské soutěže, podporuje ji ve všech hlavních mediatypech.

Zdroj: CNC

Zdroj: CNC

Deník Blesk spouští od pátku 14. února posedmé čtenářskou soutěž Trhák, soutěžit se bude do neděle 15. března. Čtenáři Blesku a Nedělního Blesku mohou na soutěžních kuponech najít peněžité a nepeněžité výhry v celkové výši skoro 15 milionů korun a slevy na nákupy, které dosahují celkové hodnoty v řádu desítek milionů korun. Partnery akce jsou tentokrát Cinestar, Mall.cz, FlixBus, Blesk Mobil a Blesk Lékárna.

Všechny finanční výhry (50, 100, 200, 500, 1000 a 5000 Kč) budou vypláceny na jakékoliv pobočce České pošty po celou dobu trvání hry. Ve hře jsou kromě bonusového kreditu také balíčky volání na týden zdarma a 1 GB internetu od virtuálního telefonního operátora Blesk mobil.

Hra bude podpořena masivní kampaní, která zahrnuje vedle media mixu printových a on-line médií z portfolia Czech News Center také spoty ve všech hlavních TV stanicích, plošnou kampaň v nejsilnějších českých rádiích, outdoor (billboardy, polepy autobusů a tramvají, POS materiály u největších prodejců tisku) a kampaň na sociálních sítích.

-mav-