Jameson připravuje několikadenní oslavy sv. Patrika

pondělí, 10. února 2020, 16:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Irská whiskey Jameson uvede u příležitosti sv. Patrika limitovanou edici. V plánu je také průvod a hudební koncerty.

Jameson uvede limitovanou edici od ilustrátora Hephee, zdroj: Jan Becher Pernod Ricard.

Jameson uvede limitovanou edici od ilustrátora Hephee, zdroj: Jan Becher Pernod Ricard.

U příležitosti svátku svatého Patrika představí irská whiskey Jameson limitovanou edici. Od 13. do 21. března budou probíhat oslavy, na programu je průvod i hudební koncerty.

Design letošní limitované edice pochází z dílny dublinského ilustrátora Stephena Heffernana, známého jako Hephee, který v ní mapuje putování přátel v den sv. Patrika. Součástí edice je i možnost vytvořit si přes QR kód vlastní virtuální etiketu a zapojit se s ní do soutěže o nejlepší „Jameson barový design“.

„Letošní limitovaná edice odráží nový přístup značky Jameson v podobě přímého zapojení spotřebitelů. Lahev, kterých do ČR dorazí limitovaný počet, bude možné exkluzivně zakoupit
od 1. 3. 2020 pouze na e-shopu Rohlik.cz za 499 Kč,” říká Tomáš Hvězda, brand manager značky Jameson.

Irský svátek také budou provázet několikadenní oslavy, které budou sestávat z průvodu centrem Prahy, živé i elektronické hudba, různorodých kulturních vystoupení, workshopů, ale také irské gastronomie.

Program začne již v pátek 13. března v restauracích a barech po celé České republice. V úterý 17. března pak vypukne naplno zeleným průvodem Irů žijících u nás, jejich kamarádů a dalších příznivců. Výchozím bodem bude Hybernská ulice, kde se bude v tamním Kampusu konat i další kulturní program. Večer se oslavy přesunou do Rock Café na Národní třídě. Z pátku na sobotu 20 až 21. března proběhne večer rapu a hip hopu v MeetFactory, kde vystoupí například Black Angelika, Maniak a další kapely a DJs. V sobotu pak bude možné poslechnout si kytary a různé odnože rockové muziky. Chybět nebude ani irský bard Travis O’Neill se svými hosty.

-stk-