Marketing a komunikaci Sodexo vede Lenka Křivancová

čtvrtek, 27. února 2020, 07:25 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do čela marketingu, komunikace a PR společnosti Sodexo nastupuje Lenka Křivancová.

Lenka Křivancová, zdroj: Sodexo

Lenka Křivancová, zdroj: Sodexo

Marketing, komunikaci a PR společnosti Sodexo – Služby u klienta, řídí jako nová Communications & Brand Marketing Manager pro ČR Lenka Křivancová. Jejím úkolem je dále posouvat úroveň marketingových a komunikačních aktivit k B2B klientům i koncovým spotřebitelům ve firmách, úzce bude rovněž spolupracovat s pobočkami v regionu CEE.

„Z profesního hlediska vítám, s jakou energií se Sodexo pustila do změn ve své interní struktuře – do digitalizace procesů, inovací a efektivnějšího řízení projektů klientského servisu. Prostředí velkých změn je pro mě vždy výzvou, jak vybudovat a rozvíjet nové marketingové koncepty a oživit tak digitální i tradiční komunikaci firmy,“ říká Lenka Křivancová.

Lenka Křivancová přichází do firmy s více než dvaceti lety praxe z oblasti strategického marketingu, PR a komunikace. Jejím předchozím působištěm byla logistická společnost Kühne + Nagel, kde měla na starosti B2B marketing a korporátní i produktovou komunikaci s důrazem na globální strategické projekty. Pět let také sbírala zkušenosti ze segmentu výroby a služeb v Bosch Group a několik let pracovala v investiční skupině Natland Group.

-stk-