NN nasazuje do kampaně další obyčejné hrdiny

úterý, 25. února 2020, 18:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sedmdesátiletý triatlonista, cestovatel či majitelka Tvarůžkové cukrárny, to jsou protagonisté aktuální kampaně společnosti NN.

Zdroj: Repro YT NN pojišťovna

Zdroj: Repro YT NN pojišťovna

Společnost NN rozvíjí svůj koncept „Obyčejní hrdinové“, který poprvé uvedla v říjnu loňského roku s Martinou Sáblíkovou a Janem Grulichem. Nyní nasazuje kampaň s dalšími „obyčejnými“ hrdiny z řad normálních lidí z různých regionů, které charakterizuje nevšední sen a inspirativní příběh.

Tváří kampaně se stal sedmdesátiletý triatlonista Pavel Podešva, který si splnil svůj sen a vydal se na extrémní závod Xterra na Havaji. Jeho příběh mapuje reklamní spot, který je od února nasazen na stanicích skupiny Prima.

Kromě televize poběží kampaň až do konce dubna také na internetu a sociálních sítích, dále v rádiu a regionálním tisku. V online prostředí se objevují i dva další hrdinové – majitelka Tvarůžkové cukrárny Blanka Poštulková a cestovatel, dobrodruh a pořadatel cestovatelských festivalů Dan Hála.

„Rádi bychom kampaní oslovili společensky založené lidi, kteří žijí aktivním životem a dělají věci poctivě a se zápalem. Snažíme se inspirovat každého, že život se má žít naplno a že je fajn soustředit se na věci, které nás baví,“ popisuje na dotaz MediaGuru.cz Boris Gómez, ředitel marketingu NN ČR.

Na tvorbě kampaně se podílelo Studio by Creative Dock spolu s produkční společností Punk Film. Režie se ujal Pavel Nosek, za kamerou stanul Jan Baset Střítežský. Svůj hlas spotům propůjčil herec Michal Dlouhý.

-stk-