O2 do kampaně obsazuje herečky z filmu V síti

čtvrtek, 27. února 2020, 13:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tvářemi nové kampaně O2 „Nejsem lovná“, jež se zaměřuje na děti ve věku 13 až 17 let, se staly herečky filmu V síti.

Zdroj: Repro YT O2 Chytrá škola

Zdroj: Repro YT O2 Chytrá škola

U příležitosti premiéru filmu Víta Klusáka a Báry Chalupové V síti spouští operátor O2 a jeho program Chytrá škola osvětovou kampaň „Nejsem lovná“. Komunikací, jež se zaměřuje na děti ve věku 13–17 let, provázejí herečky, jež v hraném dokumentu sehrály roli volavky v online prostředí.

„V kampani ,Nejsem lovná‘ přistupujeme k dětem jinak, nechceme je poučovat. Dáváme jim do rukou jednoduchý nástroj, díky kterému mohou vyjádřit, že se cítí dostatečně informované a v online světě se umí bránit,“ popisuje Marie Mališková, CSR manažerka společnosti O2.

Součástí kampaně je dvacetiminutové video speciálně připravené s tvůrci dokumentu V síti doplněné třemi 20s spoty. Vzhledem k mladé cílové skupiny bude komunikace probíhat primárně v online prostředí – na Facebooku, Instagramu a YouTube. Součástí je i speciální web www.nejsemlovna.cz, kde návštěvníci najdou mimo jiné i Desatero bezpečného chování v síti. V offline světě kampaň doplní reklamní rámečky na více než 200 základních školách po celé České republice a na značkových prodejnách operátora.

Na rodiče budou cílit SMS zprávy, které je budou vyzývat k zamyšlení, jak tráví jejich děti čas na počítači nebo mobilním telefonu. Operátor také využije merchandising s logem Nejsem lovná – placky, trička, samolepky, krytky na webkameru a leporelo se zmíněným Desaterem. Rovněž kampaní osloví i čtyři tisíce svých zaměstnanců v rámci interní komunikace.

Merchandising ke kampani "Nejsem lovná", foto: MediaGuru.cz

Merchandising ke kampani "Nejsem lovná", foto: MediaGuru.cz

Kampaň vznikla in-house. Podílela se na ní agentura Oliver. O produkci i postprodukci se postarala společnost Monte-Video. Režie se ujala Michaela Poláková.

-stk-