T-Mobile komunikuje neomezená data i svobodu

pondělí, 17. února 2020, 13:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

T-Mobile spouští novou reklamní kampaň na podporu neomezených datových tarifů.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: T-Mobile

T-Mobile startuje 17. února novou reklamní kampaň na podporu svých neomezených datových tarifů. Navazuje tak na svou vánoční komunikaci a zdůrazňuje spojení neomezených dat v mobilem se svobodou.

„Byť se to může zdát nepravděpodobné, spousta lidí ještě pořád o neomezených tarifech neví nebo se domnívá, že jsou nesmyslně drahé,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „V kampani chceme ukázat svobodu, kterou neomezená data přináší, a zároveň ujistit zákazníky, že si tarif v případě potřeby mohou znovu změnit“.

Kampaň, jež se zaměří na komunikaci jednoduchého zapnutí neomezených dat v aplikaci Můj T-Mobile, poběží až do konce března v televizi, na internetu, sociálních sítích a pobočkách. Televizní část bude zahrnovat spoty o délce nejprve 40 a poté 30 sekund. Již podruhé T-Mobile využije také formát rádiových spotů u vybraných podcastů.

Za kreativou kampaně stojí již tradičně agentura Saatchi&Saatchi. Režie se ujala režisérka Jasmina Blaževič, produkci zajistila společnost Bistro Films. Plánování a nákup médií zajistil MediaCom Prague.

Na nové tarify, uvedené na trh v září loňského roku, přešlo již 40 % nefiremních zákazníků T-Mobile. Čtvrtina z nich pak využila variantu s neomezenými daty. Průměrná datová spotřeba této skupiny uživatelů se pohybuje okolo 17,5 GB za měsíc.

-stk-