Třetí ročník festivalu Event Fest se uskuteční 31. března

úterý, 25. února 2020, 16:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

V Cubex Centru Praha a Konferenčním centru City se na konci března uskuteční třetí ročník Event Festu.

Event Fest 2019, zdroj: Event Fest

Event Fest 2019, zdroj: Event Fest

V úterý 31. března 2020 proběhne třetí ročník eventového festivalu v ČR Event Fest. Setkání eventových profesionálů proběhne v prostorách Cubex Centra Praha a Konferenčního centra City. Minulý ročník navštívilo více než 1300 návštěvníků. Celodenní festival bude rozdělen na Event Expo a mezinárodní konferenci Event Vision.

„Naším cílem je, aby Event Fest i nadále rostl a ukazoval trendy, novinky a možnosti eventového businessu. Z minulých ročníků víme, že aktivní prezentace dodavatelů přinášejí návštěvníkům nové kontakty a inspiraci pro své akce,“ uvedl Norbert Pýcha, zakladatel projektu Event Fest.

Event Expo

Na výstavní Event Expo části se představí více než sto dodavatelů eventových služeb, agentur, hotelů a lokací. K vidění budou opět technologické novinky třeba z rozšířené či virtuální reality, exhibice dronů, barový robot BarOn i prezentace trendů v cateringu, programy nebo nejnovější lokace pro pořádání firemních akcí. Hosté si v rámci Expa budou moci poslechnout prezentace zástupců vybraných vystavovatelů a partnerů, kteří pohovoří o eventových tématech. Mluvený doprovodný program doplní umělecká a interaktivní vystoupení. Novinkou budou workshopy zaměřené na praktická eventová témata. 

Další informace o Event Expo jsou k dispozici zde.

Konference Event Vision

Úvodního slova mezinárodní konference Event Vision se ujme Kateřina Horynová (ředitelka Event Festu) a Norbert Pýcha (zakladatel Event Festu). Na konferenci vystoupí mezinárodní řečníci z Estonska, Belgie a Německa. O své zkušenosti se podělí Mary Kirillova (SWE), generální ředitelka pobaltského sdružení eventových profesionálů – Baltic Event Industry Club, která představí baltické eventové ceny spolu s ukázkami vítězných prací. Maarten Vanneste (BE), president Meeting Design Institutu, zakladatel a ředitel kontentu The Fresh Conferences, který pohovoří o nejnovějších trendech v konferencích. Lars Uwe Bleher (DE), partner a hlavní architekt Studia Markgraph, ukáže nové formáty a storytelling strategie.

Z českých řečníků vystoupí Miloslav Tuček (vedoucí interní komunikace České spořitelny), Sandra Plachá (vedoucí marketingu Mercedes-Benz Cars Česká republika), Jan Kubinec (předseda České eventové asociace), Lukáš Eršil (jednatel Envipor a spoluzakladatel Biokoridor.cz.), Jindřich Trapl (SEO XLAB), Lukáš Koberna (CEO XLAB Realtime) či Jakub Loos (Senior Event Manager Becherovka).

Další informace o konferenci naleznete zde.

-mav-