VLM přinese na konci března akcí Deník slevový týden

pondělí, 17. února 2020, 07:45 Aktuality, Tisk MediaGuru

Další ročník nákupní slevové akce Deník slevový týden se uskuteční na konci března.

Společnost Vltava Labe Media (VLM) uskuteční od 23. do 29. března 2020 další ročník akce Deník slevový týden. Cílem vydavatelství je nabídnout účast všem partnerům – velkým zavedeným prodejcům, ale i malým obchodníkům a podnikatelům.

Připravovanou mediální kampaní lze oslovit až 6,5 milionu potenciálních zákazníků. V Deníku, na webu denik.cz, v Deníku Extra distribuovaném zdarma do schránek a také v časopisech vydavatelství Vltava Labe Media budou zveřejněny slevové nabídky partnerů. Čtenář si pak vystřihne slevovou kartu a s ní může čerpat nabízenou nabídku. A to i opakovaně a po celé republice.

„Akce Deník slevový týden jsme se zúčastnili v říjnu a byli jsme spokojeni. Akce byla dobře komunikovaná a dostala se přímo k naší cílové skupině. To jsme zaznamenali jak v našich kamenných prodejnách, tak na našem e-shopu, kde zákazníci kupon hojně využívali,“ řekl Jan Vyletěl, ředitel reklamy a marketingu společnosti Jena Nábytek.

Zapojit se můžou klienti z jakéhokoli oboru – gastronomie, služby, zahradní technika nebo fitness. Více informací je možné najít na webu slevy.denik.cz.

-mav-