Asko kampaní oslaví 10 let svého e-shopu

sobota, 7. března 2020, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Asko – Nábytek plánuje spustit k 10 letům svého e-shop narozeninovou nabídku.

Zdroj: Asko – Nábytek

Zdroj: Asko – Nábytek

Asko – Nábytek oslavuje desetileté výročí svého internetového obchodu, připomene si ho v březnu narozeninovou nabídkou a slevovými akcemi v různých segmentech nábytku. „Jen za posledních 5 let jsme díky e-shopu mohli obsloužit o 250 % zákazníků více než v předchozím období,“ vysvětluje Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka společnosti.

„Naší vizí je být prodejcem nábytku s nejlepším zákaznickým servisem a službami a chceme být první volbou našich zákazníků jak při nákupu v prodejnách, tak v online prostředí,“ vysvětluje Štěpánová. Vedle klasického servisu poskytuje e-shop i odborné služby a garantuje doručení zboží maximálně do pěti pracovních dní od objednání, pokud u konkrétního produktu není uvedeno jinak. „Na e-shopu také zákazníci najdou široký sortiment včetně nabídky exkluzivních produktů. Objednaný nábytek vám zároveň pomůžeme vynést do vyšších pater,“ dodává Jan Kučera, projektový manažer pro e-shop Asko – Nábytek. Od loňska mohou zákazníci také využívat službu Click & Collect, která jim umožňuje si objednané zboží vyzvednout přímo na prodejně.

Po celý březen jsou pro zákazníky jako poděkování za důvěru a přízeň připraveny prodejní akce a výhodné nákupy. „V průběhu měsíce máme pro zákazníky nachystáno 10 narozeninových dárků, tedy 10 speciálních nabídek. Další akce pak budou probíhat jak na jednotlivé skupiny produktů, tak i na celou nabídku na e-shopu,“ uzavírá Jan Kučera a dodává, že kromě slev na vybraný sortiment nábytku čekají zákazníky také speciální dny s akcemi na ložnice a postele, sedací soupravy a pohovky, skříně, předsíně nebo obývací stěny, komody a vitríny, ale například i doprava zdarma nebo noční nákupy.

Původem německý řetězec Asko – Nábytek, jenž je součástí rodinné podnikové skupiny Porta, funguje na našem trhu od roku 1991. V současnosti provozuje 13 prodejen, od roku 2009 i e-shop. Firma nabízí také realizace zakázek na míru. Specializovaná kuchyňská studia v každé prodejně poskytují kompletní servis od 3D návrhu, výroby, až po dopravu a montáž kuchyně.

Na českém trhu patří společnost Asko – Nábytek k největším prodejcům nábytku, vedle řetězce Ikea, Möbelix, XXX Lutz, který loni koupil síť Kika, Sconto či Jysk.

-stk-