Bageterie Boulevard urychlila spuštění vlastního rozvozu

středa, 25. března 2020, 11:35 Aktuality, Retail, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Bageterie Boulevard spouští v Praze a Plzni rozvoz, v dubnu přibudou všechna krajská města.

Zdroj: Bageterie Boulevard

Zdroj: Bageterie Boulevard

Bageterie Boulevard spouští od středy 25. března v Praze a Plzni vlastní rozvoz pod názvem BB Domů. Následovat budou další krajská města v České republice, kde má Bageterie své pobočky. Zákazníci si mohou vybírat ze stejné nabídky pokrmů, jaká je na pobočkách.

Oblast rozvozu prozatím zahrnuje větší část Prahy, ale do budoucna by měla pokrýt celé město. Po vyhodnocení testovacího provozu za cca 14 dní bude následovat spuštění rozvozu ve všech krajských městech, ve kterých jsou kamenné pobočky Bageterie Boulevard. Po skončení současné krizové situace a znovuotevření poboček v obchodních centrech začne služba BB Domů zavážet i z těchto restaurací v dalších městech.

„Stavba celého rozvozového systému byla ve vývoji, se kterým se počítalo na několik měsíců, ale vzhledem ke stávající situaci se celý proces stihl během několika dní," vysvětlila firma.

Nabídka pokrmů dostupných pro rozvoz je totožná s aktuální nabídkou na pobočkách a zákazníci si mohou objednávat každý den od 11 do 21 hodiny s doručením do 30 minut. Minimální částka pro objednávku je 300 Kč a doprava je zdarma. Je také možné si objednat jídlo s osobním vyzvednutím na pobočce. Platba je možná jen online a objednávat si lidé mohou na speciálním webu.

-mav-