Book Therapy spouští e-shop v aplikaci WhatsApp

středa, 18. března 2020, 18:40 Aktuality, Retail MediaGuru

V prostředí chatovací aplikace WhatsApp otevře v uzavřené skupině svůj e-shop knihkupectví Book Therapy.

Zdroj: Book Therapy

Zdroj: Book Therapy

Knihkupectví Book Therapy, které si zakládá na kurátorském výběru nabízených titulů ze světa architektury, designu, módy a životního stylu, začíná prodávat i online, konkrétně  skrze aplikaci WhatsApp.

Do uzavřené WhatsApp skupiny je možné vstoupit na adrese booktherapy.cz/eshop. Knihy objednané v otevírací době jsou po Praze doručovány do 120 minut, pro zbytek České republiky využívá Book Therapy kurýrní služby s doručením do druhého dne.

Členové skupiny obdrží mimo jiné několikrát týdně výběr nových titulů s krátkými popisky a odkazem do nákupního košíku, kromě možnosti nákupu tak získají přehled o aktuální nabídce. Při platbě mohou využít služby Apple Pay či funkce zapamatované karty.

„Book Therapy je založeno na kurátorském výběru knih a perfektním zákaznickém servisu, s ohledem na pracovní povinnosti máme v běžném režimu otevřeno až do večerních hodin a zákazníkům nabízíme možnost strávit v obchodě čas i mimo otevírací dobu, v rámci tzv. VIP Therapy. Možnost online nákupu tak pro nás představovala přirozený krok kupředu. Nyní si zákazníci mohou nechat dovézt jakoukoli knihu, kterou lze najít v kamenném obchodě. Věříme, že novou službu ocení,“ doplňuje Petra Caudr Hanzlíková, zakladatelka Book Therapy.

Kamenná prodejna Book Therapy se nachází na pražské adrese Římská 35. Kromě kurátorského výběru nabízí i předplatné služby Flowers & Dinosaurs, kdy rodiče získávají každý měsíce dvě knížky pro své děti. Výběr je přitom konzultován s dětskou psycholožkou. 

-stk-