Deník N má 17,5 tisíc předplatitelů, plán předběhl o dva roky

středa, 25. března 2020, 17:40 Aktuality, Tisk MediaGuru

Deník N eviduje téměř 17,5 tisíc předplatitelů. Tolik zamýšlel mít do srpna roku 2022.

Zdroj: N media

Zdroj: N media

Deník N dosáhl ve středu 25. března na 17 470 předplatitelů. Podle původních propočtů před startem deníku na podzim 2018 měla být tato hranice dosažena v srpnu 2022. Tento počet měl novému deníku zajistit ekonomickou soběstačnost. Protože ale vydavatelská společnost N media investovala víc do rozšíření redakce, byla hranice soběstačnosti zvýšena na 25 tisíc předplatitelů.

Podle ředitele vydavatelské společnost N media Jána Simkaniče není tento cíl nereálný. Otázkou ale podle jeho sdělení předplatitelům je, jak s dalším vývojem zahýbe stávající krize. V době důležitých a závažných událostí se podle N media ukazuje, proč mají význam kvalitní a důvěryhodné informace. Pro média jako Deník N je podle ředitele vydavatelství sázka na podporu předplatitelů na rozdíl od inzerce naprosto zásadním rozhodnutím umožňujícím základní přežití i v těžkých časech.

„Čeká nás rozhodující zkouška. Máme velkou šanci potvrdit, že Deník N je pro české čtenáře jedním z klíčových zdrojů informací, který díky svým předplatitelům stojí na vlastních nohou. Dnes určitě máte starostí a problémů nad hlavu, ale věřím, že právě v této době pro vás můžeme být o to důležitějším a užitečnějším pomocníkem. Za celou redakci můžu slíbit, že pro to budeme dál dělat maximum toho, co je v našich silách,“ napsal předplatitelům Ján Simkanič.

-mav-