Kláštorná přichází na český trh, od května ji podpoří kampaň

čtvrtek, 5. března 2020, 12:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Minerální voda Kláštorná Kalcia, kterou před dvěma lety koupila Kofola ČS, vstupuje na český trh. Od května ji podpoří kampaň.

Zdroj: Kofola ČS

Zdroj: Kofola ČS

Slovenská minerální voda Kláštorná Kalcia, kterou v roce 2018 koupila společnosti Kofola ČS, letos vstoupí na tuzemský trh. Značku podpoří marketingová kampaň s emotivním reklamním spotem.

„Přírodní minerální voda Kláštorná Kalcia patří mezi slovenské minerálky bohaté na přirozeně zvýšený obsah vápníku. Je vhodná pro každého, kdo si chce doplnit ztracené minerály, funkční je například i pro výkonné sportovce nebo atlety, stejně tak jako pro manuálně a fyzicky pracující lidi, kteří mají zvýšenou potřebu vápníku. Právě na ně se chceme zaměřit,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru.cz brand manažerka Ivana Králiková s tím, že další potenciální cílovou skupinou jsou lidé s intolerancí na laktózu.

Kláštorná Kalcia bude do prodeje uvedena v nové lahvi od slovenského designéra Martina Turzíka, jež byla na slovenském trhu představena loni. „Její přijetí ze strany spotřebitelů předčilo očekávání – prodeje byly dvojnásobné oproti plánu,“ popisuje Ivana Králiková.

Lahve o obsahu 0,5 l a 1,5 l jsou navíc ze 100 % vyrobeny z recyklovaného materiálu. „Tímto krokem přispíváme k cirkulární ekonomice, což znamená, že materiály neustále proudí v ,uzavřeném kruhu‘ místo toho, aby se použily pouze jednou a následně zlikvidovali,“ dodává Ivana Králiková. K dostání bude novinka v sycené i jemně sycené verzi.

Novou značku na českém trhu podpoří kampaň ve dvou komunikačních vlnách – první proběhne od 1. května do 30. června, druhá od 1. září do konce října. Poběží v televizi, kde bude nasazen emotivní reklamní spot z dílny agentury WMC Grey, dále využije rádio, PR aktivity a komunikaci v místě prodeje.  

-stk-