Mladá fronta uvedla web pro děti a rodiče Rodičov.cz

pondělí, 23. března 2020, 07:30 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mladá fronta rozšiřuje svoji řadu titulů pro děti a jejich rodiče o web Rodičov.cz

Zdroj: Mladá fronta

Zdroj: Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta rozšiřuje svoji řadu titulů pro děti a jejich rodiče. K měsíčníkům Puntík a Tečka teď přibývá web Rodičov.cz. Web nabízí odpovědi na otázky spojené s výchovou dětí pro stávající rodiče, a také pro páry, kteří rodičovství teprve plánují. Informace zde naleznou i páry, které mají s početím obtíže a hledají nejrůznější řešení.

„Cílem webu Rodičov.cz je přinášet čtenářům spektrum objektivních a zajímavých informací. Titul určený především maminkám připravujeme přístupnou srozumitelnou formou. Pro obsahovou tvorbu webu využíváme také odborného zázemí našich zdravotnických a dětských titulů, a to je naše zásadní výhoda,“ řekl Erik Dvořák, ředitel divize Online.

Pro rodiče jsou na webu připraveny rubriky z oblasti financí a kariéry, které se týkají zejména příspěvků spojených s rodičovstvím, dále z oblasti rodinného práva, jež ocení především budoucí i stávající manželé, a nemalá část webu je věnována výchově a péči o dítě od narození až po pubertu. Kromě článků o zdraví dětí, výživě, školkách a školách, zde uživatelé mohou ocenit praktické rady pro výchovu malých dětí a nechybí ani tipy na výlety nebo dětské vybavení.

-mav-