Nescafé hraje v kampani o desetiletou rentu

pátek, 6. března 2020, 16:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nescafé spouští kampaň „Staň se rentiérem“, podporující soutěž o desetiletou rentu.

Klíčový vizuál kampaně Nescafé, zdroj: Nestlé

Klíčový vizuál kampaně Nescafé, zdroj: Nestlé

Začátkem března odstartovala značka Nescafé Classic kampaň s podtitulem „Staň se rentiérem“, jež podporuje spotřebitelskou soutěž o měsíční rentu ve výši 30 tisíc korun po dobu 10 let. Cílem kampaně je kromě prezentace soutěže také zvýšení povědomí o značce a zvednutí prodejů.

„Komunikace bude podpořena TV spotem, digitální a in-store kampaní, limitovanou edicí obalů i PR. S aktivitami začínáme již v březnu. Komunikace i soutěž skončí koncem června,“ upřesňuje manažer značky Marek Nepožitek.

Televizní spot bude nasazen na stanicích skupiny Nova a Prima. Digitální část bude směřována na Facebook, YouTube a prémiové display plochy. V místě prodeje využije reklamní poutače. Od února je ve vybraných obchodech k dispozici limitovaná edice rozpustných káv Nescafé Classic a Nescafé Classic Crema se soutěžními etiketami s kódy.

Do soutěže, jež byla spuštěna 1. března, se může zapojit každý, kdo si zakoupí minimálně dva kusy Nescafé Classic či Nescafé Classic Cream 200 g se soutěžní etiketou. Kódy je třeba vložit na webovou stránku www.soutez.nescafe.cz. Losování proběhne 2. července za přítomnosti notáře. Důležité je si uschovat účtenku od nákupu pro případné převzetí výhry.

Koncept kampaně vznikl ve spolupráci Nestlé s několika agenturami: kreativní zpracování a mediální nákup zajišťuje skupina Publicis Groupe, organizaci soutěže má na starosti agentura PromoAngels, technického vývoje hlavní komunikační platformy, microsite, kde spotřebitel bude zadávat kódy z obalů, se ujala agentura 2Fresh, o PR aktivity se stará Bison & Rose.

-stk-