Ogilvy vytváří expertní tým pro firmy po pandemii

čtvrtek, 26. března 2020, 07:45 Aktuality, Reklama, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Pod názvem Recovery Task Force zakládá Ogilvy expertní tým, kterým má firmám pomoci v pandemii i po skončení útlumu.

Zdroj: Ogilvy

Zdroj: Ogilvy

České zastoupení komunikační agentury Ogilvy zakládá expertní tým Recovery Task Force, který firmám a jejich značkám nabídne rychlou pomoc v aktuálním nelehkém období a připraví je na transformační příležitosti, které trh čekají po skončení útlumu. 

Aktuální poznatky a trendy ze světových trhů české Ogilvy využije prostřednictvím pětičlenného týmu složeného z Jakuba Hodbodě, Jiřího Jóny, Barbory Šumanské, Petra Struny a Dity Stejskalové. Dohromady poskytnou služby v oblasti brand strategy, on-line výkonnostní marketing, sociální sítě a leadership & PR. 

„Díky naší celosvětové působnosti v rámci sítě WPP máme už teď k dispozici velké množství zajímavých dat a příkladů z asijských trhů, kde se život opět vrací do ‚normálu‘. Je z nich patrné, že řada marketingových a komunikačních mechanismů bude fungovat jinak,“ vysvětluje Ondřej Obluk, CEO Ogilvy, a dodává: „Prostřednictvím Ogilvy Recovery Task Force chceme minimalizovat dopad koronavirové krize na značky působící na českém trhu a pomoci jim rychle nalézt možnosti růstu v nové, post-krizové realitě.“

-stk-