Pedro v jarní kampani připravuje shop-in-shopy

pátek, 6. března 2020, 14:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pedro spustí v březnu první vlnu své jarní kampaně. V hypermarketech Albert vystaví shop-in-shopy, součástí budou i ochutnávky.

Pedro v březnu spustí jarní kampaň v 18 hypermarketech Albert, zdroj: The Candy Plus Sweet Factory.

Pedro v březnu spustí jarní kampaň v 18 hypermarketech Albert, zdroj: The Candy Plus Sweet Factory.

Značka cukrovinek Pedro spustí první jarní vlnu in-store kampaně po celé republice, která bude realizována v termínech od 11. do 24. března a od 8. do 21. dubna.  V 18 hypermarketech Albert bude budou vystavěny shop-in-shopy. Součástí kampaně budou také ochutnávky a regálové brandingy.

„V rámci plánované kampaně se zaměříme na průřez cukrovinkami Pedro. Zákazníkům chceme představit jejich přednosti, abychom jim ukázali, že i když je honí mlsná, můžou sáhnout po sladkostech bez palmového oleje a s kvalitním složením,“ uvádí Milena Rusnoková, generální ředitelka společnosti The Candy Plus Sweet Factory, pod kterou značka Pedro spadá.

Od 11. do 24. března bude stánek Pedra umístěn v hypermarketu na pražské Ruzyni, v ostravské Nové Karolíně a Porubě, Liberci, dále v obou hypermarketech v Pardubicích, Ústí nad Labem, Mladé Boleslavi, Hradci Králové, Mostě, Zlíně, Teplicích, Prostějově, Litoměřicích a Jablonci nad Nisou. V dubnovém termínu od 8. do 21. dubna se objeví v OC Vivo! v pražské Hostivaři, Plzni a ve Vídeňské ulici v Brně.

-stk-