Přerušuje se natáčení seriálů Ordinace, Ulice, Modrý kód a Slunečná

úterý, 17. března 2020, 11:35 TV, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Největší komerční televize přerušují natáčení svých původních denních seriálů. Premiérové díly mají zatím předtočené, diváci tak o ně nepřijdou.

Ordinace v růžové zahradě 2, foto: TV Nova

Ordinace v růžové zahradě 2, foto: TV Nova

TV Nova pozastavila z důvodu snížení rizik nákazy koronavirem od úterý 17. března natáčení svých dlouhotrvajících seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2.

„Předpokládáme, že k obnovení natáčení dojde po 27. březnu, resp. v závislosti na vývoji situace v zemi,“ sdělila ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová s tím, že oba seriály jsou předtočené s dostatečným předstihem tak, aby divák výpadek v natáčení nepocítil.

Vysílání Ordinace v růžové zahradě 2 zůstává neměnné, a sice každé úterý a čtvrtek ve 20:20, v úterý večer tak diváci uvidí plánovanou 961. epizodu.

Vysílání Ulice bylo počátkem tohoto týdne z důvodu zabezpečení kontinuálního vysílání seriálu omezeno na první čtyři dny v týdnu v obvyklém čase 18:25. V čase pátečního vysílání dochází ke změně: místo reprízy seriálu Specialisté odvysílá Nova reprízu seriálu Comeback.

Televize Prima od úterý 17. března nejméně do 24. března přeruší natáčení pořadů Modrý kód a Slunečná. Až do odvolání také Prima přerušila natáčení premiérových dílů Show Jana Krause a Na Pavláska.

Prima má zatím premiérové díly Modrého kódu a Slunečné natočené dopředu.„I přes toto preventivní opatření diváci o své oblíbené příběhy hrdinů nepřijdou a mohou se těšit na další premiérové díly u obou seriálů," uvedla výrobní ředitelka Primy Lucia Kršáková.

-mav-, -čtk-