Saxo Bank chce oslovit cestující top manažery

úterý, 3. března 2020, 11:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Saxo Bank spustila kampaň na Letišti Václava Havla v Praze. Chce tak oslovit české top manažery i zahraniční byznysmeny.

Zdroj: Saxo Bank

Zdroj: Saxo Bank

Česká pobočka Saxo Bank v březnu odstartovala kampaň na Letišti Václava Havla. Sloganem „You've come so far. Let's go further together.“ chce oslovit nejen české top manažery, ale i zahraniční byznysmany, kteří cestují přes pražské letiště.

V kampani, jež vznikla in-house, pracuje Saxo Bank poprvé s venkovní reklamou, jež bude na obou pražských letištních terminálech k vidění až do konce dubna. Kromě statických vizuálů na CLV či sloupech pracuje také s 10s spoty. „Pro historicky první outdoorovou kampaň Saxo Bank v České republice jsme vybrali místo, kterým prochází podnikatelé a top manažeři nejen na svých obchodních cestách,“ uvádí ke kampani Jakub Bezděkovský z marketingu společnosti a dodává: „Cílem kampaně je primárně brand awarness, zakomponovali jsme do ní ale i taktičtější kampaň, která bude na vybraných vizuálech.“

Kromě Prahy kampaň probíhá také v několika světových finančních metropolích, jako je New York, Londýn a Frankfurt, kde využívá motivy Prahy. Venkovní plochy doplní tisková inzerce, například v časopise Forbes.

-stk-