Týdeník Euro zahajuje projekt Euro TV Roundtable

středa, 18. března 2020, 12:20 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

V pořadu Roundtable bude moderátor diskutovat se třemi až čtyřmi odborníky, pořad potrvá 30-40 minut.

Zdroj: Mladá fronta

Zdroj: Mladá fronta

Mladá fronta a ekonomický týdeník Euro zahajují nový projekt Euro TV Roundtable. Nová společná diskusní platforma týdeníku Euro a vzdělávacího institutu ELAI (European Leadership & Academic Institute) má reagovat na klíčová témata a aktuální situaci na trhu.

Projekt Euro TV Roundtable je prostorem pro komunikaci předních odborníků z důležitých segmentů, jako jsou finance, energetika, průmysl, investice, automotive, nemovitosti a reality, které jsou zacílené na byznysové čtenáře týdeníku Euro a uživatele webu Euro.cz.

V pořadu Roundtable bude moderátor diskutovat se třemi až čtyřmi odborníky, a to prostřednictvím multimediálního projektu zahrnujícího kombinaci online, videoprezentace a printu. Pořad bude vždy v rozsahu 30 až 40 minut. Celý záznam bude ke zhlédnutí na webu Euro.cz.

První natáčení proběhne ve čtvrtek 19. března 2020. Diskusi bude moderovat Lukáš Sedláček a vystoupí zde ekonom a hlavní makroekonomický stratég ČSOB Tomáš Sedláček a manažer marketingu Red Bull pro 30 zemí světa Milan Formánek.

První online diskusi je možné sledovat 19. 3. od 15 hodin živě na YouTube, odkaz zde: https://www.youtube.com/watch?v=bOnEAyiYquE

-mav-