Young Lions letos přes video, PHD je partnerem kategorie média

pátek, 20. března 2020, 11:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Soutěž pro mladé talenty v oboru komunikace Young Lions se letos uskuteční pomocí videa. Partnerem kategorie média je opět agentura PHD.

Soutěž pro mladé talenty v oboru komunikace Young Lions se letos uskuteční pomocí videa. Uvedl to René Jež z pořádající společnosti Lionhearted.

Soutěž začne v pátek 27. března, jednotlivým týmům bude zadání sděleno pomocí video konference. Týmy pak budou mít standardně 24 hodin na to, aby zadání kampaní zpracovaly. Následná prezentace a vyhodnocení se odehraje opět přes video platformu. Zda také porotci budou práce vyhodnocovat přes video, se zatím řeší.

Stejně jako v uplynulých letech se s mediální kategorií spojila v podobě hlavního partnera mediální agentura PHD.  „PHD je hlavním partnerem kategorie média již poněkolikáté. Stejně tak jako provozujeme server MediaGuru, i v tomto případě chce PHD přispět svým dílem ke kultivaci trhu. Být partnerem soutěže Young Media Lions pro nás znamená příležitost přispět k výchově příštích generací plannerů a spoluvytvářet tak budoucnost českého mediálního prostředí,“ uvedl managing director PHD Petr Miláček.      

Young Lions, soutěž a tréninkový program pro mladé profesionály do 30 let zabývajících se komunikací značek, se letos uskuteční od 27. března do 3. dubna 2020. Zaměřuje se na lidi ze všech typů agentur, freelancerů i klientských organizací v pěti kategoriích – Digital, Marketers, Media, PR a Print.

-mav-

Pozn.: Společenost PHD provozuje server MediaGuru.cz