Část nákladu časopisu Neovlivní.cz míří do domovů seniorů

středa, 8. dubna 2020, 09:10 Aktuality, Tisk, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Dubnové vydání časopisu Neovlivní.cz vychází ve vyšším nákladu. Jeho část bude navíc zdarma distribuována do domovů seniorů.

Zdroj: Neovlivní.cz

Zdroj: Neovlivní.cz

Dubnové vydání časopisu Neovlivní.cz vychází ve vyšším nákladu. Oproti běžnému standardu se zvýšil o stovky kusů. Jeho část bude navíc zdarma distribuována do domovů seniorů. „Z toho, co od jejich pečovatelů víme, může jít o vítané rozptýlení. A také možnost, aby se dozvěděli i jiné informace, než jim z televizních obrazovek servírují politici,“ uvádí v editorialu aktuálního čísla šéfredaktorka Sabina Slonková.

Ve svém dubnovém vydání se časopis Neovlivní.cz zaměřuje na to, jaké dopady má pandemie na životy podnikatelů, zdravotníků, učitelů č divadelníků. „Podívali jsme se rovněž na to, jaké dopady bude mít krize na naše peněženky. A na naše duše. Lze vůbec přežít poslední týdny v psychické pohodě? Tím spíš, když jste třeba osamělý senior?,“ uvádí rovněž Sabina Slonková.

Magazín Neovlivní.cz je spojen se stejnojmenným webem, vychází desetkrát ročně. Je distribuován předplatitelům za cenu 990 Kč ročně. Počet předplatitelů přesahuje pět tisíc.

-mav-