ČT zahajuje pořad Menu pro Emu, spojuje se s ním Billa

úterý, 7. dubna 2020, 11:00 Aktuality, Reklama, TV MediaGuru

Nový pořad s foodblogerkou Veronikou „Koko“ Šmehlíkovou se ve vysílání objeví poprvé v úterý od 16:50.

Menu pro Emu, zdroj: ČT

Menu pro Emu, zdroj: ČT

Česká televize zahajuje od úterý 7. dubna vysílání pořadu Menu pro Emu s foodblogerkou Veronikou „Koko“ Šmehlíkovou. Tématem jednotlivých dílů pořadu bude nejen výběr, ale i správné stravování. Pro hlavní protagonistku jsou podle vyjádření v tiskvém oznámení zásadní čerstvost a kvalita surovin. První díl odvysílá ČT1 v úterý 7. dubna od 16:50.

Hlavním partnerem pořadu je společnost Billa. „Propojení s Menu pro Emu se nám nabízelo přímo samo. Veronika v mnohém koresponduje s naší značkou a líbí se nám i její přístup k vaření. I pro nás je důležité, aby si naši zákazníci vybírali z kvalitních produktů a měli možnost podpořit i české producenty, jejíchž nabídka tvoří většinu našeho sortimentu, a jsou také součástí našich privátních značek,“ říká Lucie Průšová, ředitelka marketingu společnosti Billa.

Kampaň v podobě product placementu, injektáží, TV sponzoringu, i formou využití sociálních médií realizovala pro společnost Billa contentová agentura Fuse spolu s mediální agenturou PHD, jejímž je řetězec klientem. Dalšími partnery pořadu jsou také Naturevia, Fiskars a časopis Apetit.

-mav-

Pozn.: Společnost PHD je provozovatelem serveru MediaGuru.cz