Deník.cz zpřístupňuje prémiový online obsah za korunu

úterý, 7. dubna 2020, 17:00 Internet & Mobil, Tisk, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Vltava Labe Media nabízí měsíční online předplatné na svém webu Denik.cz za symbolickou jednu korunu.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Zpravodajský web Denik.cz  mediální skupiny Vltava Labe Media (VLM) otevírá v době pandemie svůj online obsah a nabízí ho bez limitu včetně prémiového obsahu za 1 Kč. Za tuto cenu tak nabízí měsíční digitální předplatné včetně prémiového obsahu, který byl dosud určený pouze pro členy Deník Klubu. Obvyklá cena je 99 Kč. Otevření svého zpravodajství doprovází slogan „Provedeme Vás neklidnou dobou“. 

„Rapidní nárůst návštěvnosti naší zpravodajské rubriky na webu Deník.cz, který se vyšplhal až na 1,5 milionu uživatelů za den, potvrdil, že pro naše čtenáře je v době koronavirové krize důležitá blízkost zdroje informací. Což jim díky našim 70 lokálním redakcím po celé České republice můžeme zaručit,“ uvedl Petr Bednář, člen představenstva VLM zodpovědný za digitální aktivity.

Čas na zpravodajských webech se v březnu téměř ztrojnásobil

čtvrtek 2. dubna 2020

Velkou pozornost návštěvníků na webu Deník.cz přitahovaly podle VLM skutečné příběhy a osudy lidí. „Naši redaktoři mají obrovskou výhodu, že v místech, o kterých píší, sami žijí. Proto jsme mohli nabídnout například autentický pohled z uzavřené oblasti od redaktora přímo z Litovle. Víme, že naše síla je v lokálním přístupu, díky čemuž dokážeme ukázat život pod rouškou pandemie napříč celou zemí,“ řekl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Spuštění placeného obsahu webu Deník.cz pod značkou Deník Klub proběhlo v březnu loňského roku. Členství v Deník Klubu přináší svým čtenářům kromě informací o aktuálním dění z jejich okolí, také zprávy psané redaktory přímo na místě, servisní informace a také webové stránky s menším množstvím inzerce. 

Zpravodajský web Deník.cz navštívilo v březnu 5,3 milionů uživatelů a zařadil se tak mezi TOP 5 nejvýznamnějších webů českého internetu. Od poloviny března publikoval 750 článků denně v souvislosti s koronavirovou pandemií.

-mav-