Festka projíždí v reklamě prázdnými ulicemi Prahy

neděle, 19. dubna 2020, 07:35 Aktuality, Reklama, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Značka silničních kol Festka nabádá ve svém reklamním videu cyklisty, aby nadále jezdili sami a dodržovali bezpečnostní opatření.

Zdroj: Repro YT Festka

Zdroj: Repro YT Festka

Český výrobce silničních kol Festka připravil reklamní video, v němž cyklisty nabádá, aby dodržovali bezpečnostní opatření, jezdili i nadále sami a neshlukovali se na populárních místech.

„Bylo mi trochu líto, že lidé neberou varování o sociálních rozestupech vážně a potkával jsem skupinky cyklistů, běžců, lidí v parcích. Rozhodl jsem se oslovit své kamarády cyklisty a společně jsme natočili video, které má upozornit na dodržování rozestupů, abychom už brzy mohli jezdit zase všichni společně,” říká Michael Moureček, spoluzakladatel Festky a bývalý profesionální cyklista. 

Režie videa se ujal Jan Krofta, který spolu s kameramanem Jiřím Švorcem a Michaelem Mourečkemroli osamělého jezdce natáčel v liduprázdných ulicích Prahy. Natáčení probíhalo o víkendu 4. až 5. dubna v časných ranních hodinách. 

Střih obstaral Petr Mrkous, zvuk Mishan Pajdiak. Voice over namluvil Vasil Fridrich. Produkci zajistila společnost Unit/Sofa, postprodukci PFX. 

-stk-