Na Václavském náměstí otevře hračkářství Sparkys

pátek, 24. dubna 2020, 09:30 Aktuality, Retail MediaGuru

V květnu otevře na Václavském náměstí v Paláci Juliš dvoupatrový dům hraček Sparkys.

Nové hračkářství Sparkys se bude nacházet v Paláci Juliš, zdroj: CBRE

Nové hračkářství Sparkys se bude nacházet v Paláci Juliš, zdroj: CBRE

Centrum Prahy bude mít další velké hračkářství. Na Václavském náměstí v Praze, v Paláci Juliš otevře v květnu dvoupatrové hračkářství Sparkys. Obchod s celkovou plochou více než 1 000 m2 se tak stane novou vlajkovou lodí firmy v České republice. Doposud sídlila v Havířské ulici nedaleko ulice Na Příkopě, kde se nachází konkurenční Hamleys.

„Už delší dobu jsme hledali možnost přestěhovat náš ,Dům hraček‘ na viditelnější místo. Tato lokalita je jedna z nejatraktivnějších v Praze, a tudíž následovalo rychlé rozhodnutí. Na zákazníky čeká útulná prodejna s lepší dostupností. Otevření předpokládáme po celkové rekonstrukci v květnu,“ dodává Jan Mařík, jednatel Sparkys.

Sparkys je součastí Wormelen group, která obchoduje s hračkami a potřebami pro děti již od roku 1990.  Do skupiny dále patří společnosti HM Studio a Bambule.

Transakci k novému objektu zprostředkovala společnost CBRE. Zastupovala přitom rakouský investiční fond S Immobilien AG, který exkluzivní prostory ve funkcionalistické budově z první poloviny 20. století pronajímá.

-stk-