Pojišťovna právní ochrany D.A.S. jde s kampaní do televize

úterý, 21. dubna 2020, 17:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pojišťovna právní ochrany D.A.S. spouští kampaň. Upozorňuje v ní na absurditu situací, které mohou potkat každého

Zdroj: D.A.S.

Zdroj: D.A.S.

Pojišťovna právní ochrany D.A.S. Rechtsschutz slaví na českém trhu 25 let. Zároveň rozšiřuje své marketingové aktivity a s novou kampaní vstupuje do televize, rádia a na internet. V rámci komunikace poukazuje na koncept představující nabídku pojištění, při němž starost o vyřízení sporů běžného života převezme právník.

Česká pobočka D.A.S. pokračuje v animovaném stylu kampaně. „Vizuál animace je autentický a díky tomu nás odlišuje. Zároveň je přímočarý a dobře se na něm představuje absurdita situací, které nás mohou v našem každodenním životě potkat,” říká marketingová manažerka společnosti Markéta Myšinská. 

Do televizního vysílání nasadí pojišťovna tři sponzorské vzkazy. Na sociálních sítích a v digitálním prostředí pracuje s příspěvky, které ve spolupráci s agenturou eVisions vytváří v reakci na aktuální dění. 

Zdroj: D.A.S.

Zdroj: D.A.S.

Zdroj: D.A.S.

Zdroj: D.A.S.

„Od začátku roku jsme změnili naši komunikační linku a přinášíme personalizovaná sdělení naší cílové skupině. Implementovali jsme řadu novinek a propojili online a offline komunikaci, abychom byli pro naše klienty více čitelní,“ doplňuje specialistka digitální komunikace Irena Terichová.

-stk-